Dereceye Giren Öğrencilerimiz İçin Ödül Töreni Yapıldı

03.06.2023 58

2021-2022 Eğitim öğretim yılında Bölgesel ve Ulusal yarışma ve projelerde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri törenle verildi. Uluslararası alanda yapılan Kanguru Sınavında 5. ve 6. Sınıflar Türkiye 1. si olan Arif Enes Karataş ve M. Emre Orbay ile Tales yarışmasında Türkiye 3. sü olan Ranya Solin Aslan ve TÜBİTAK 2204B projelerinde Bölge 3. sü olan Ceylin Aydemir e ödülleri kurum müdürümüz Ahmet GÖNENÇ tarafından takdim edildi. Başarı ancak kültür haline geldiği zaman ve etkisi bulunduğu çevreyi sardığında gerçek anlamda ortaya çıkıyor. Bu kurum, bu başarı kültürünü bütüncül bir noktada ortaya koyma çabasının meyvelerini almaya başladı.” diyen kurum müdürümüz Ahmet Gönenç, sözlerine, “inanıyorum ki bu inanç ve azim ile bilimden ve sanattan bahsedilen her yerde kurumumuzun ismi geçecektir. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" diye devam etti. Ödül töreni dereceye giren öğrencilere taktim edilen ödüllerinin ardından son buldu.

03-06-2023