Prof.Dr.Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştirilen, yücelten ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.

Misyon: Özel yetenekli öğrencileri tespit etmek, yeteneklerini fark ettirmek ve geliştirmek. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 1- 16. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASI MALATYA BÖLGE FİNALİ TÜRKÇE ALANI BÖLGE 3. LÜĞÜ ( FATİH EFE KORKMAZ ) 2- 16. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASI MALATYA BÖLGE FİNALİ BİYOLOJİ ALANI BÖLGE 3. LÜĞÜ ( CEYLİN AYDEMİR ) 3- 2 ULUSAL TALES FEN BİLİMLERİ YARIŞMASI 4. SINIFLAR SEVİYESİ TÜRKİYE 3. LÜĞÜ (RANYA SOLİN ASLAN ) 4- 2022 ULUSAL KANGURU FEN YARIŞMALRI 5. SINIFLAR SEVİYESİ TÜRKİYE 1. LİĞİ ( ARİF ENES KARATAŞ ) 5- 2022 ULUSAL KANGURU FEN YARIŞMALRI 6. SINIFLAR SEVİYESİ TÜRKİYE 1. LİĞİ ( MUHAMMED EMRE ORBAY ) 6- YEŞİLAY SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK BAĞIMLILIK KONULU RESİM YAIŞMASI 2019 YILI MARDİN İL 1. LİĞİ ( HATİCE KÜBRA GÖNENÇ)

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 15.40 ile 20.30 arası
Isınma: Doğal gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006, Tübitak 2204A, Tübitak 2204B, Tübitak 4004, Erasmus, Teknofest, E Twinning, caribou, Tales, Kanguru
Proje Çalışmaları: Tubitak, Teknofest, Erasmus, E Twinning

WEB - https://mardinbilsem.meb.k12.tr

Adres - NUR MAH. NUR MAH. 11. CADDE 1. SK. NO 14/1 ARTUKLU / MARDİN

Öğretim Şekli :

Adres - NUR MAH. NUR MAH. 11. CADDE 1. SK. NO 14/1 ARTUKLU / MARDİN

Ulaşım Ulaşım mavi tabelalı şehir içi minibüsleriyle ulaşım gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezimiz Mardin ili merkez Artuklu İlçesindedir.